Fragtkørsel

Din vognmand i Esbjerg & Varde | Velkommen hos Asger Sørensen A/S

​Vores vognmandsfirma blev startet i 80’erne med en enkelt bil – kundetilgangen og arbejdsopgaverne er siden vokset, så vi i dag råder over flere biler af forskellige typer. Vi satser især på at være fleksible i forhold til direkte lagerafhentninger til videre bearbejdning inden for små tidsrammer.

​Dette klarer vi ved at vore folk har truck-certifikater, så de ved evt. selvaflæsning kan sørge for at godset er klar til videre forarbejdning. Vi arbejder yderst professionelt og kan derfor tilbyde transport til konkurrencedygtige priser.

Erfaren vognmand i Esbjerg & Varde

Asger Sørensen Varde Transport er et erfarent vognmandsfirma beliggende i Varde nær Esbjerg, men som naturligvis kører ud i hele Danmark. Vi tilbyder alt inden for kørsel, transport og opbevaring af varer og gods for både private og erhvervskunder. Vi startede ud for over 30 år siden med blot en enkelt vogn, men har i dag en stor og alsidig vognpark på hele 15 biler, så vi kan klare alle former for transport. Vi råder over alt fra mindre følgebiler til store specialtransportvogne og –trailere, hvilket gør os yderst fleksible i forhold til levering og afhentning med korte tidsfrister.

 

​Vi tilbyder bl.a.:

​Rutineret team af dygtige vognmænd

Vores firma blev startet tilbage i 1980’erne af vognmand Asger Sørensen. Siden har vi udvidet både arbejdsopgaver og vognpark, men kundetilgangen er stadig den samme. Vi har en målsætning om at være de mest fleksible i forhold til direkte lagerafhentninger til videre bearbejdning inden for små tidsrammer. Det klarer vi ved at vores folk alle har truckcertifikater, så de selv kan klare aflæsning af gods til videre transport. Vi arbejder professionelt og kan derfor tilbyde transport til konkurrencedygtige priser.