Special transport

Vi leverer maskinen til tiden

Hos Asger Sørensen Varde prioriterer vi, at maskintransporterne leverer maskinerne til tiden. Vi ved, at maskiner kan være en nødvendighed for, at en produktion kan påbegyndes eller fortsættes. Derfor er det vigtigt for os, at transportopgavernes tidsfrister bliver overholdt.

Vi tilbyder blandt andet maskintransport af landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner og containere. Har du en speciel last, så er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om muligheden, da vi er fleksible. Hvis transporten har brug for følgebiler, så tilbyder vi også dette.

Kompetente chauffører

Vores chauffører er alle erfarne og yderst kompetente inden for deres fag. Vi kan derfor garantere, at vi kan varetage selv store og vanskelige specialtransportopgaver med den største professionalisme.

Men os som samarbejdspartner får du en rutineret vognmand, der står klar til at hjælpe dig med alle dele af transporten. Vi tager os selv af på- og aflæsning, og vi stiller også gerne en følgebil til rådighed i forbindelse med transporten, hvis det skulle være nødvendigt.