Maskintransport

Hvis du ønsker en samarbejdspartner med over 30 års erfaring indenfor mangeartede transportopgaver, så kan vi hos Asger Sørensen Varde hjælpe dig. Til transport af tunge maskiner har vi en solid maskintransport med nedbygget sættevogn, som kan klare en last på op til 28 tons.

Med base i området omkring Esbjerg og Varde servicerer vi kunder i hele Jylland. Vi synes, at en professionel og effektiv transport af maskiner bør være en selvfølge for en ordentlig vognmand.

Vi hjælper med at arrangere processen fra bestilling til levering, så du bare kan glæde dig til, at maskinerne bliver leveret. 

Uforpligtende tilbud og fri snak

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på en maskintransport, eller vil du blot stille nogle spørgsmål, så vil vi gerne snakke med dig. Du kan ringe til os på nummeret 75 22 46 82, for at få yderligere informationer. Vi glæder os til at hjælpe med din næste transportopgave. Vi holder til i området omkring Esbjerg og Varde.

Vi leverer maskinen til tiden

Hos Asger Sørensen Varde prioriterer vi, at maskintransporterne leverer maskinerne til tiden. Vi ved, at maskiner kan være en nødvendighed for, at en produktion kan påbegyndes eller fortsættes. Derfor er det vigtigt for os, at transportopgavernes tidsfrister bliver overholdt.

Vi tilbyder blandt andet maskintransport af landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner og containere. Har du en speciel last, så er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om muligheden, da vi er fleksible. Hvis transporten har brug for følgebiler, så tilbyder vi også dette.