Krantransport

Specialtransport til dine behov

Hos Asger Sørensen Varde Transport tilbyder vi specialtransport af særligt lange, høje eller brede emner og gods. Vi råder over en stor og alsidig vognpark med nedbyggede udtrækstrailere fra 13,6 og op til 30 m. Vi kan derfor tilbyde at transportere specialgods helt op til 40 meters længde.

Vi kan bl.a. transportere:

  • ​​Store maskiner til byggeri og industri, herunder gravemaskiner, trucks, traktorer mv.​
  • ​Kraner
  • ​Store emner med specialmål, herunder skorstene, vindmølledele mv.
  • ​Både, skure og sommerhuse
  • ​Glas og byggematerialer i store mål

​Alt specialtransport udføres med nedbyggede vogne med udtræk. Har du brug for midlertidig opbevaring af dit gods, råder vi også over 3000 m2 koldlager under tag samt 4000 m2 udendørs lagerplads. Vi kan derfor opbevare stort set alt det du har brug for i vores store lagerhaller.

Kompetente chauffører

Vores chauffører er alle erfarne og yderst kompetente inden for deres fag. Vi kan derfor garantere, at vi kan varetage selv store og vanskelige specialtransportopgaver med den største professionalisme. Men os som samarbejdspartner får du en rutineret vognmand, der står klar til at hjælpe dig med alle dele af transporten. Vi tager os selv af på- og aflæsning, og vi stiller også gerne en følgebil til rådighed i forbindelse med transporten, hvis det skulle være nødvendigt.