Følgevogn

Hos Asger Sørensen har vi årelang erfaring med transport af farligt gods og følgevogne. Vi tilbyder at assistere til kørselsopgaver, hvor en eller flere følgebiler er påkrævet. Derudover er vores hold af certificerede chauffører klar til at hjælpe med at ledsage særtransporter eller gods i følgebiler. Med vores professionelle chauffører er du garanteret en kompetent og korrekt udførelse af arbejdsopgaver.

​Brug for en følgevogn? Kontakt os

Har du brug for en følgevogn i området omkring Esbjerg og Varde, så er vi behjælpelige med både chauffør og bil. Vi kører dog også ud i hele Jylland og dækker altså et bredt område og mange kunder. Har du lyst til at få en snak om, hvilke muligheder vi kan tilbyde dig? Så kan du ringe til os på 75 22 46 82 og få en uforpligtende snak eller indhente et tilbud. Vi kan også kontaktes på post@asger-sorensen.dk, hvis denne kontaktform tiltaler dig mere.

Pålidelighed og fleksibilitet er nøgleord

Har du brug for hjælp til en opgave, så vil det være en fornøjelse for os at levere god service. Derudover er fleksibilitet også et af vores varemærker. Vi er til at snakke med, og vi er vant til korte tidsfrister og deslige. Det er vigtigt for os, at overholde vores aftaler. Vi er ansvarlige og står inde for vores services, hvilket vi har gjort siden 1985. Derudover er vi vant til at arbejde i et hurtigt og dynamisk tempo, hvor der kræves opmærksomhed med velovervejelse. Derfor er vi fleksible og hurtigt fremme, hvis du har brug for os til opgaver.